A CÉLRAVEZETŐ

A célodhoz vezetlek

"Háer-dzseneralisták"
Jó ember kéne

Egyre nagyobb kérdéskör egy vállalatnál, megtalálni a megfelelő embereket, akik motiváltak egy új feladatkör betöltésére. Megfelelően képzettek, rendelkeznek a szükséges készségekkel, tárgyalási szinten beszélik a szükséges nyelveket. A legjobbak vagy külföldön vannak vagy épp egy másik multi hasonló pozícióját töltik be, esetleg egy feltörekvő magyar cég sikerein dolgoznak. A kezdők pedig nincsenek felvértezve megfelelő tapasztalattal az adott munkakörhöz. Sok múlik a kiválasztáson, a felvételi eljárás menetén, a válaszadás egyértelműségén. Ugyanis a jelölt egy érző ember. Amennyiben az a tapasztalata, hogy nem kap megfelelő tájékoztatást, figyelmet, egyértelmű válaszokat, akkor fogja magát és arrébb áll. Oda, ahol ezt megkapja. Szóval, sok múlik a felvételiztető szakemberek minőségi  munkáján. Azt a kevés jó embert, aki a piacon van, megfelelő formában kiszolgálni információval, az egymásra találásba beletenni mindkét oldalról, azt, ami kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://celravezetok.blog.hu/api/trackback/id/tr7814445640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A CÉLRAVEZETŐ

Ezen a blogon megosztom a saját céljaim felé vezető úton és a mások céljainak eléréséhez nyújtott szolgáltatásom közben szerzett tapasztalataimat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása