A CÉLRAVEZETŐ

A célodhoz vezetlek

A szeretet ünnepe
Ajándékötletek karácsonyra és az utánra

Karácsonykor mindenki a szeretetet ünnepli. Ki így, ki úgy. Karácsonyfát díszítünk, ajándékot veszünk. Összegyűlik a család egy közös ebédre, vacsorára. Felmerül a kérdés, hogy akit szeretünk, annak miért csak karácsonykor fejezzük ki a mélyreható szeretetünket? Miért elsősorban a fizikális síkon, jellemzően tárgyakkal? Az ember érző légy. Az anyagi téren túl fontos, hogy egyéb formában is kimutassuk szeretetünket.

Nézzük, melyek a szeretet kifejezésének leggyakoribb formái, amit karácsonykor és az után is adhatunk, korlátlanul és még pénzbe sem kerül. Ezekkel biztosan nem fogunk a másik kívánsága mellé lőni és még gyomorrontásunk sem lesz.

1. Tisztelet
2. Odafigyelés
3. Együtt töltött minőségi idő
4. Kedvesség
5. Türelem
6. Jó szándék
7. Ölelés
8. Beszélgetés
9. Játék
10. Érdeklődés
11. Megbocsátás
12. Befogadás
13. Elismerés
14. Együttérzés
15. Őszinteség
16. Vidámság
17. Nyitottság
18. Nyugalom
19. Optimizmus
20. Lelkesedés
21. Köszönet
22. Hála

Akinek van türelme, az folytathatja a sort és minden egyes formára végiggondolhatja, éppen kinek, melyiket kívánja karácsonykor vagy az után ADNI!

Ezzel kívánunk Szeretetteljes Karácsonyt mindenkinek!

A Célravezetők

A bejegyzés trackback címe:

https://celravezetok.blog.hu/api/trackback/id/tr9614513208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A CÉLRAVEZETŐ

Ezen a blogon megosztom a saját céljaim felé vezető úton és a mások céljainak eléréséhez nyújtott szolgáltatásom közben szerzett tapasztalataimat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása