A CÉLRAVEZETŐ

A célodhoz vezetlek

Te felteszed most a koronát?
3 lehetséges válasz arra, hogy miért pont most jött el az ideje életcélod felkutatásának!

korona.jpg

Napjainkban Magyarországon a koronavírus-járvány körül forog minden. Meddig tart még ez az őrület? Mikor térünk már vissza a régi kerékvágásba? Egyáltalán oda kell-e visszatérnünk? Vagy pont most jött el a változás, a változtatás ideje?

virus.jpg

Életünk során nagyon sokszor jutunk arra az elhatározásra, hogy: „Na, majd most kezembe veszem az irányítást, azt fogom csinálni, amit szeretek!” Nagyon sokszor? Itt egy picit megállhatunk. Talán ez az idő múlásával exponenciálisan esik. Mármint, hogy milyen sokszor jutunk a fenti elhatározásra. „Új életet kezdek!” – de jól hangzik szilveszter éjjelén, aztán lemegy egy újabb év ugyanúgy. Sehogy. „Ok, akkor jövő hónap elsejétől változtatok.” Aztán megint semmi. Vajon miért? Miért csináljuk ezt az önmarcangolást magunkkal? Azért, mert a vágyaink nem múlnak el! Újra és újra előtörnek, mint egy forrás! Egy dolog változik! Annak a kondicionálása, hogyan írtjuk ki saját vágyainkat. És akkor most lehet sorolni, a jól megszokott „a szüleim, ha nem korlátoztak volna”, „ha nem ilyen lenne a politikai helyzet Magyarországon” stb. kifogásokat.

A koronavírus-járvány megállította az emberiséget. Nem mehet minden ugyanúgy tovább. Nem véletlenül történt ez az egész, remélhetőleg csak egy „barátságos” figyelemfelhívás az emberiségnek. De mit hozott neked? Mit üzen a jelenlegi helyzet neked? Miben kell változtatnod? Ugyanúgy fogsz csinálni mindent, mint eddig? Ugyanazt a munkát fogod folytatni, mint eddig? Ez volt eddig álmaid munkája?

home_office.jpg

És most mindegy, hogy ugyanott dolgozol, mint a járvány előtt vagy éppen "home office"-ban teszel-veszel a gépeden. Vagy éppen elvesztetted a munkádat és nem tudod mihez kezdj? Valójában egész nap csak a híreket bámulod, mikor jön már ki, hogy vége ennek a rémületnek?

Van egy fő félelmed! Nem mersz elköteleződni egy új irány mellett, mert nem tudod, lesz-e eredménye! Hogyan is találhatnád meg pont most álmaid munkáját, pont a modern kori világ valaha volt legnagyobb válságának kellős közepén?

Valójában miért is ne?

3 dolog történhet:

  1. Világvége lesz és akkor úgyis minden mindegy.
  2. Visszatér minden a régi kerékvágásba és akkor legalább kiszálltál az unott mókuskerékből.
  3. Egy új világ jön és te az elsők között leszel, aki végre a saját életét éli.

A döntés a tied! Maradhatsz begubózva a bunkeredben várva a csodát, hogy mások mondják be egy hangosbemondón, be lehet kapcsolni újra a mókuskereket és lehet forogni benne értelmetlenül tovább körbe-körbe vagy megteszed az első lépést annak érdekében, hogy rátalálj életed legfőbb céljára, a küldetésedre, ami akár a hivatásoddá is válthat. Ha rátaláltál, már csak jól kell csinálnod és néhány vevőt kell találnod a szolgáltatásod vagy terméked értékesítéséhez. 

iranytu.jpg

Amennyiben mentort keresel céljaid eléréséhez, fordulj hozzám bátran bizalommal! Rendszerezett tudásommal és energiámmal azon leszek, hogy minél előbb rátalálj a saját utadra!

Képek forrása: Unsplash

Tetszett a cikk? Akkor nyomj egy like-ot-!
Van annyira jó, hogy másokkal is tudasd? Oszd meg az ismerőseiddel!
Jártál már a Facebook oldalamon? Kövesd -> A Célravezetőt ott is!

A bejegyzés trackback címe:

https://celravezetok.blog.hu/api/trackback/id/tr5015635444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A CÉLRAVEZETŐ

Ezen a blogon megosztom a saját céljaim felé vezető úton és a mások céljainak eléréséhez nyújtott szolgáltatásom közben szerzett tapasztalataimat.

Friss topikok

süti beállítások módosítása